23:01, 1 septembrie 2015.

E 23:01 și am ochii cât cepele, cu pupilele dilatate de la prea multă cafea. Am cusut până mai adineaori, pe căldura asta sufocantă. Ai zice că în septembrie ar putea fi chiar și 25 de grade și tot s-ar numi că e cald, azi, la 40 grade, a fost insuportabil.

Mașina de cusut țăcăne și eu transpir într-una. M-am săturat de aerul condiționat, mă doare spatele și gâtul de la el, așa că l-am închis. Spatele mă doare și de la stat ore întregi pe scaun, dar am jucat aseară tenis, deci am compensat cât de cât.

Mi s-a rupt o unghie, s-a agățat într-un material. Cu ocazia asta, am observat cât de urâte-mi sunt unghiile, cu oja nude pe jumătate sărită, lungi și neîngrijite, cu negru pe sub ele. Am mâncat nuci verzi alaltăieri și mi-a intrat negreața pe sub unghii. Bănuiesc că odată ce înveți să tastezi cum trebuie, nu-ți mai observi mâinile fugind pe deasupra tastaturii, dar la cusut n-ai cum să nu le vezi, că sunt chiar sub ochii tăi.

Am uitat ce voiam să spun de fapt. Iese frumos. Ies toate frumoase. Imperfecte, dar cu farmec. Sunt făcute de mine, ce mama naibii, iar eu sunt talentată, perseverentă și, pe deasupra, modestă. ;)

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>