Anunţ: Atelierul Imperfect are şi magazin online

Dacă intraţi pe prima pagină a site-ului, o să observaţi nişte modificări. Poze noi, slider nou… Dacă daţi click pe una dintre pozele de pe prima pagină, surpriză! O să vă ducă pe breslo.ro, pe o pagină numită Gabriela Bobu, cu logo-ul Atelierului. Şi cu câteva produse din materialele pe care voi deja le cunoaşteţi de pe Facebook.

Unu. Dacă vă întrebaţi “Le vinde?” să ştiţi că da, le vând. Le-am făcut cu mare drag pe toate, iar materialele imi sunt atât de dragi, că aproape nu le-aş da nimănui, mai ales că nu mai am decât vreo două trei petice. Au fost dintr-un lot mic luat de mine anul trecut, când mă jucam de-a cusutul. Şi acum mă joc, dar diferenţa e că mă joc mai serios, doar vede atâta lume ce fac…

Dar să revenim la ce ne interesează. Dacă de-acum încolo vă va face cu ochiul vreunul dintre produsele pe care le vedeţi pe blog sau pe pagina de Facebook a Atelierului şi sunteţi dispuşi să daţi banii pe imperfecţiuni colorate, le găsiţi pe Breslo, în magazinul online al atelierului. Aveţi acolo informaţii despre materiale, dimensiuni, preţ, livrare şi altele care vă interesează.

Doi. De ce pe Breslo? Din raţiuni de accesibilitate. Breslo este mai accesibil pentru mine, ca mod de configurare. Plus că nu ia la fel de mult timp ca setarea unui magazin online încorporat site-ului şi listarea produselor se face mai rapid. Apoi, accesul la el este mai uşor pentru o plajă mai largă de cumpărători, Breslo fiind deja o platformă de creatori cunoscută publicului din România.

Trei. Ce-i cu discrepanţa de nume? Ştiu, ştiu, parcă era Atelier Imperfect, pe Breslo e Gabriela Bobu cu logo-ul atelierului şi descrierea acestuia. Mi-am făcut cont acolo cu mult înainte să-mi vină ideea Imperfectului, când nici nu mă gândeam că m-aş încadra vreodată la categoria vânzători pe Breslo şi numele nu se mai poate schimba. Asta e, doar v-am avertizat că totul e imperfect pe-aici.

Patru. Sunt copleşită de feedback-ul pozitiv primit până acum şi vreau să vă mulţumesc. E 6.30 când vă scriu asta şi n-aş vrea să fiu în altă parte decât bucătăria asta, cu cafeaua în faţă şi motanul mieunând la mine să mă joc cu el, scriind pe blogul ăsta imperfect. Mulţumesc că mă-mpingeţi de la spate, cum ar veni. Să nu mă slăbiţi nici o clipă!

Cam asta-i, vă las cu o galerie foto cu produsele, pe care oricum le regăsiţi peste tot, că aşa trebuie să faci când promovezi ceva, să bombardezi lumea cu imagini, să le intre în subconştient. Eu sper să vă intre şi-n suflet, totuşi.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>