Atelier Imperfect, de Paște în casele oamenilor

Obiecte decorative de Paste

Când creezi ceva pentru un om, orice ar fi acel ceva, pui în el o picătură din persoana ta, din viziunea ta, dar o faci în așa fel încât să se plieze pe personalitatea și dorințele sale. Asta presupune comunicare, conversație, presupune să ajungi să cunoști o mică parte din omul ăla. Și asta-i cel mai greu, dar și cel mai frumos.

Zilele trecute am cusut pentru niște femei foarte faine, pe o parte le cunosc, îmi sunt prietene, însă pe o parte am ajuns să le cunosc datorită blogului. Cu fiecare dintre ele am purtat conversații, mai mult sau mai puțin la obiect și fiecare dintre ele mi-a reamintit de ce am pornit eu atelierul ăsta și de ce am ales să și scriu, nu doar să cos niște obiecte pe care mai apoi să le expun într-un magazin online.

L-am făcut ca să comunic, ca să port conversații cu alți oameni, ca să mă îmbogățesc cu ceea ce au de oferit ceilalți și să strâng un mănunchi cât mai mare de iubitori de frumos și de lucru făcut de mână. Deocamdată îi număr pe degete pe cei cărora le-am creat câte ceva, dar mă bucur că acești câțiva mi-au dat șansa și încrederea lor să le trimit câte-un strop de culoare în case.

Sunt fericită că, de Paște, vor fi câteva perechi de ochi ce se vor delecta cu obiecte cusute de mine și cu flori de hârtie.  Dar, mai ales, sunt fericită că Imperfectul meu și-a găsit familii adoptive, iar eu nu sunt singura care apreciază lucrul de mână.

Aruncați și voi un ochi pe câteva dintre lucrurile colorate și drăguțe ce-au plecat din atelier.

Față de pernă Elan

Fețe de pernă Elan

Fețe de pernă cu trandafirași

Fețe de pernă Roses și Glamour

Bavețică Japanesse Dolls

Bavețică Japanesse Dolls

 

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>