Back in business

Gata pauza. Gata cu zilele în care mă scurgeam de oboseală, în care nu puteam lega două cuvinte coerente, în care tot ce scriam era trist. Gata cu pauza luată de la cusut. Am stat departe de mașina de cusut săptămâni la rând și mi-e dor de ea, mi-e dor să mi se golească mintea de gânduri și să mă concentrez pe mișcările acului și materialele colorate. Mi-e dor să iasă ceva din mâinile mele, să pipăi obiecte create de mine, din bumbac colorat.

Până acum n-am realizat cât de rău mi-a fost în primele luni de sarcină, am refuzat să cred că eu am nevoie să stau la pat săptămâni în șir ca să se vindece răni și să crească copilul din mine. Când mă uit în spate, mi se pare că am fost o cu totul altă persoană timp de aproape 5 luni. Fără vlagă. fără voință, fără nici un fel de dorință de a crea ceva. Eu, care nu pot sta fără să fac ceva anume, orice, chiar și să pun niște haine la spălat.

Dar acum, că au rămas în spate zilele alea (definitiv, sper), o iau de la capăt. Șterg de praf locul ăsta virtual numit Atelier Imperfect, îmi dezmorțesc oasele înțepenite de la atâta stat, îmi trosnesc degetele și mă pun pe treabă. N-am mari așteptări de la mine, nici nu vreau să mă forțez și să obosesc prea tare, dar m-am săturat de inerție. Eu nu sunt statică, nu sunt leneșă, nu-mi place să pierd timpul.

Nu vă așteptați la postări zilnice, nici la foarte multe produse cusute, pentru că la 6 luni de sarcină, oricât de energică m-aș simți eu, oboseala își pune amprenta mai puternic. Dar o să scriu mai des, cos mai mult, o să redeschid atelierul și o să mă bucur din nou de cuvinte, textile și culori.

Țineți-mi pumnii și stați aproape!

Share Button

Comments

  1. Alexandra Dusa says

    Ce veste buna!!! :) ce ma bucur ca te-ai intors! Ce ma bucur ca micutul omulet s-a linistit si-ti da ragaz sa ne bucuri cu ale tale creatii minunate.
    Voiam sa iti spun de ceva timp ca am gasit la un second hand un material grozav, din care ar iesi ceva dragut. Dar eu ma ocup doar cu crosetatul, la masina de cusut nu am ajuns inca :) Mi-as dori sa ti-l arat, daca ai o adresa de mail unde pot sa-ti trimit niste poze. Daca te incanta ideea, mi-ar face mare placere sa ti-l trimit si sa las mainile tale sa faca magia :) O seara buna!

    • AtelierI says

      Da, am o mică luptătoare. Suntem pe drumul cel bun acum, sper să fie bine în continuare. Vorbim în privat, îți dau adresa mea și îmi trimiți materialul, vedem ce putem face frumos cu el. Apropo, frumoase lucruri croșetezi. Ține-o tot așa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>