Articol de decor util în bucătărie

Cine este mahmur de atâta dragoste să ridice mâna. Eu mi-am revenit cu un pahar de apă cu lămâie. Gata, după atâtea declarații, poze, cadouri, celebrări ale dragostei online (online poate fi și dragostea, pot fi și celebrările, alegeți-vă voi perspectiva), eu zic stop pentru vreo două zile măcar, că dup-aia intrăm în atmosfera de Dragobete.

De fapt, nici în weekend nu prea m-am lăsat copleșită de atmosfera de sărbătoare, dar am dat curs unui alt fel de dragoste: dragostea de casă. Mi-am luat atitudinea de om pus pe treabă și am profitat de ziua frumoasă ca să cos pentru bucătărie. Am făcut un fel de draperie-bordură și un suport de perete pentru pus diverse în el: facturi, ustensile, carnețele, papiote, ce mai trebuie omului prin bucătărie.

Am folosit la ambele același material, cel de mai jos, care este unul dintre preferatele mele pentru că are un aer vintage și este și foarte versatil.

Trandafiri vintage

Dacă draperia a fost simplu de făcut, suportul mi-a dat ocazia să gândesc un pic, dar mă bucur, pentru că mi-am mai împins un pic limitele, am mai exersat patchworkul. La suport am inserat și bucăți din alte materiale care să creeze contrast, dar să se integreze și în paleta cromatică a bucătăriei mele. Eu am mult galben în bucătărie, de la sticla care îmbracă peretele din spatele blatului, până la lustră și rame foto. Așa că a fost interesant să combin mai multe culori și imprimeuri care să calmeze galbenul fără să încarce vizual camera. Până la urmă, voiam doar să iasă ceva ce poate decora frumos un perete de bucătărie și poate fi util în același timp.

Priviți ce-a ieșit.

Suport textil de perete

Un suport cu 6 buzunare, confecționat prin tehnica patchwork-ului, cu detalii cusute de mână, care stă tocmai bine la mine în bucătărie și în care pot să pun facturile care stau întotdeauna pe unde uităm de ele sau pe unde le poate ronțăi motanul.

Dacă vreți și voi ceva din materialul cu trandafiri folosit de mine, dați un semn, pentru că mai am. Și că tot veni vorba, să știți că dacă vreți să vă fac ceva – o pernă, un plic, un suport din ăsta, orice – dar personalizat, cu alte culori, materiale, dimensiuni, eu vă stau la dispoziție. Scrieți-mi și dați-mi detalii despre ceea ce vreți, iar eu îmi pun creativitatea și capacitatea de înțelegere la bătaie pentru a vă face ceva super fain, care să vă aducă bucurie.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>