Drooly: bavete-bandană pentru bebeluși cool

Sunt sigură că fiecare mamă s-a întrebat cel puțin o dată de unde mai are copilul fluide în organism pentru a produce atâta salivă. Eu mă întreb aproape zilnic. Schimb body-uri, bavete, stau cu șervețelele aproape, ba uneori chiar renunț și o las să stea așa, cu bărbița umedă, că mi-e că-i irit pielea de la atâta șters de salivă.

Confruntate cu inevitabila salivație excesivă care apare în jurul vârstei de 3 luni și continuă Dumnezeu știe pentru cât timp (să sperăm că se termină odată ce le ies toți dinții), toate mamele scot bavetele și le atârnă de gâtul copiilor.

Totodată, atunci când devii mamă, te izbește un fashion sense de care nu aveai habar că sălășluiește în tine și pe care-l proiectezi asupra copilului, ca pe toate dorințele, visele și aspirațiile tale, de multe ori. Brusc, copilul tău e trendsetter, iar tu ești consultantul lui în materie de vestimentație. Problema e că bavețicile nu prea se încadrează în nici un trend vestimentar, în mod normal. Nici la rochițe nu prea merg, nici la jeanși, nici la cămăși cu papion. Dau un aspect de copil neîndemânatic, sunt mari, le acoperă jumătate din trunchi. Dar cum să-i lași fără bavetă, să se ude de tot pe hăinuțele frumoase (și, fie vorba între noi, cam prea scumpe)?

Say no more. Problem solved.

Pentru că în lumea asta unii oameni sunt chiar creativi și deștepți, au găsit o soluție care să împace capra și varza, necesarul cu fashionul, mama cu baveta, saliva cu fudulia. Au creat baveta-bandană. Care bavetă nu doar că e foarte, foarte utilă, pentru că absoarbe saliva-cea-ne-binevenită, dar mai arată și într-un mare fel. Cool. Șmecherește. Drăguț. Cu un oareșce twist.

O pui peste o cămașă în carouri și pac!, ai un cowboy mic. Peste o rochiță, asortezi o pereche de teniși și bum!, apare rebela.

Bavete-bandana

Ce să vezi, m-am deșteptat și eu și m-am aliniat trendului.

Unii dintre voi știu că am făcut bavete și în anii trecuți. Și unele chiar frumoase. Dar, domne, nu-nțelegeam care-i treaba de-mi cer mamele bavete ca cele de la H&M. Ce-o fi așa de special la ele, că tot bavete sunt?! Na, că a trebuit să devin mamă ca să-nțeleg ce bine dă un colț de material pus peste body-ul bebelușului, cât de simpatic e un copil care poartă o bandană la gât, cu triplă funcționalitate: bavetă, eșarfă și accesoriu fashion.

Bavete-bandana

Așa că acum fac bavete-bandană. Cu mare drag, din finet de bumbac și minky plush, ca să fie moi și absorbante, să le mângâie gâtul și bărbița copiilor. Cu imprimeuri jucăușe, colorate, vesele. Care să le încânte privirile mamelor și să le facă să tresară la vederea micilor șmecheruți. Le-am pus numele Drooly pentru că… oh, știți și voi, tot despre salivă e vorba până la urmă. N-avem cum s-o ocolim, s-o ignorăm sau s-o stopăm până ce nu și-o face norma cu noi și copiii noștri. :)

Bavete-bandana

 Dacă vreți și voi o bavetă Drooly, trimiteți-mi un email la gabi@atelierimperfect.ro sau lăsați-mi mesaj pe pagina de Facebook

 

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>