Idei de cadouri: Autentic, Romanian Handmade

Am fost în weekendul 2-4 decembrie la Brașov și, ca orice turist, nu am ratat magazinele cu suveniruri. Bineînțeles că am cumpărat magneți de frigider dar, într-unul din magazinele în care am intrat am găsit mai mult decât atât. Am găsit produse handmade autentice de-o frumusețe și diversitate care m-au înveselit tare mult.

Acum o să ziceți că vă trimit la Brașov să cumpărați cadouri handmade. Nu, deloc. Pentru ca le puteți cumpăra online, de pe basmaluta.ro.

logo-autentic

 

De la hăinuțe de copii realizate manual, la decorațiuni de Crăciun din ceramică, jucării de lemn sau bijuterii, toate obiectele au o poveste, sunt create de artizani români, respiră autenticitate și frumos. Cu siguranță destinatarii cadourilor s-ar bucura să primească de Crăciun obiecte în care s-au investit pasiune, dăruire și migală.

Preferatele mele au fost căsuțele din ceramică, decorațiunile de Crăciun din ceramică și lemn și hăinuțele pentru copii. Din păcate, n-am găsit nici o rochiță pe măsura Oliviei, dar stau cu ochii pe site, poate-poate îi cumpăr o rochie-vulpiță. Din magazinul din Brașov am luat însă un magnet de frigider și un calendar, amândouă frumoase tare, pline de farmec, încărcate cu povești.

15515753_1389216381111670_1128479461_o

Spor la cumpărături s-aveți, sunt sigură că vă va plăcea magazinul ăsta!

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>