Idei de cadouri. De Crăciun, comandă bucurie

Pentru că de Crăciunul acesta eu nu am apucat să cos nimic și, prin urmare, nu vă pot propune o serie de cadouri dintre obiectele realizate de mine, m-am gândit să fac o serie de articole cu idei de cadouri create de către prieteni, persoane pe care le cunosc din online și îmi plac sau de către artizanii mei preferați.

Norocul meu că zilele trecute o fostă colegă de gimnaziu dădea share pe Facebook unei pagini care arăta ca din povești: Esență de Bine. Așa că prima idee de cadou pe care v-o prezint aici vor fi produsele create de către ea și prietenele ei.

Știți decorațiunile alea de Crăciun din filmele americane și din reviste? Căldura pe care o emană chiar și în fotografii, belșugul lor, îmbinarea armonioasă a culorilor? Vă sunt acum disponibile la un click distanță, create manual de patru prietene care vor să aducă bucurie: coronițe și decorațiuni de Crăciun din brad natural, cu accesorii colorate, naturale, din scorțișoară sau citrice uscate, pe scurt – o feerie olfactivă și vizuală.

esenta de bine

Esență de Bine a început din dragostea noastră pentru frumos și dorința de a realiza momente speciale pentru oamenii din jurul nostru.

*

O cunosc pe Amelia din clasa a V-a. Stătea în banca din fața mea. Îi plăcea matematica, dar acasă cusea goblenuri cu mama ei. Avea talent la artele plastice, și o înclinație către științele exacte. Emotivă, dar ambițioasă, îi remarcai mai întâi degetele lungi și subțiri pe care și le frământa când avea emoții. Dacă ar fi să mă exprim plastic, Amelia era un triunghi înscris într-un cerc – sharp, cu unghiuri ascuțite, dar frumos completată de către rotunjimile și blândețea firii ei artistice, visătoare.

Al doilea lucru care îmi vine în minte legat de ea este mama ei. Mignonă, cu zâmbetul mereu pe buze, mereu primitoare și gata să te facă binevenit în casa ei, creativă și întreprinzătoare. Genul de mamă a cărei prezență te bucură atunci când îți vizitezi colegii.

Dând pe repede-înainte, Amelia este acum arhitectă, mamă și soție și, iată, creatoare. Nu pot decât să mă bucur din tot sufletul pentru ea și să-i urez succes în continuare.

Iar pe voi vă încurajez să vă uitați cu atenție pe pagina Esență de Bine, căci sunt sigură că decorațiunile de Crăciun de acolo vă vor încânta ochii și sufletul. Numai gândiți-vă la cât de primitoare ar fi casa voastră cu o asemenea coroniță la intrare sau pe masă. Sau cât de fericiți ar fi cei dragi să primească o astfel de frumusețe de la voi. Practic, ați livra și voi bucurie ;).

Coronita de Craciun

 

Dacă nu mă credeți pe mine pe cuvânt, atunci luați endorsement de la Adela Pârvu, pe ea cu siguranță o s-o credeți.

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>