Materiale noi și colorate în Atelierul Imperfect

Știu că azi e luni, știu că trebuie să muncim, știu că mai sunt cinci zile până vine weekendul. Dar… Eu am primit materiale noi în Atelierul Imperfect și sunt foarte foarte frumoase, tocmai bune de făcut perne decorative, quilturi, bavețici, etc.. Toate sunt din USA și fiind prima tranșă, nu știam cum or să fie, așa că nu am luat cantități mari. Câte puțin din fiecare imprimeu, dar frumoase toate, de la mandale, la păsări, flori și forme geometrice.

Materialele sunt din bumbac imprimat, de designer. Culorile sunt foarte vii, după cum o să vedeți în pozele de mai jos, și nici nu ies la spălarea automată, la temperatură medie (30-40 grade). Până acum, am făcut doar două fețe de pernă din ele, dar plănuiesc să vi le postez și pe Facebook, pentru ca voi, dacă vă fac cu ochiul, să-mi sugerați ce să vă cos din ele.

Fețe de pernă decorative

Fețe de pernă decorative

Momentan am în lucru un set de plicuri și traiste pentru domnișoare de onoare pentru o nuntă în SUA (pe care o să-l dezvălui la momentul potrivit, ca să nu stric surpriza pentru cele care o să primească accesoriile), însă știu că sunt printre voi persoane care vor câte ceva făcut de mine, așa că aruncați un ochi pe materiale și spuneți-mi cam ce v-ar plăcea să creez special pentru voi.

Aștept mesajele și sugestiile voastre aici, în comentarii, sau pe pagina de Facebook.

 

 

Share Button

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>