Schimbare de rol: de la cusătoreasă, la mamă

Sunt peste două luni de când n-am mai scris aici, dar am o scuză perfect plauzibilă: sunt mamă de Olivia.

Mă uit la ea cum crește la pieptul meu și nu regret nici o clipă cele două luni în care am fost total absorbită de ea și de noul meu rol de mamă.

O țin în brațe zilnic cât de mult pot, să crească fericită, iubită, știind că e în siguranță și cu încrederea că oricând va găsi alinare și dragoste în brațele mele. Vreau să cunoască mai întâi iubirea necondiționată în viața asta, să asocieze laptele matern cu afecțiune, alinare și confort. Să se simtă protejată în fiecare noapte în care doarme între noi și îi oferim cu rândul brațele pentru a o liniști.

Nu e nimic mai important pentru noi acum și nimic care să merite atenția noastră mai mult decât ea. De-asta și detașarea mea totală față de Atelier Imperfect și alte activități creative, de-aici pauza mea de la cusut și scris.

Mă hrănesc zilele astea cu drăgălășenie și zâmbete știrbe, cu gângureli, pumnișori pufoși și obraji grăsuți. Și pentru prima dată în viața mea nu mă simt vinovată că nu fac ceva creativ sau productiv. Sunt total absorbită de ființa asta mică și asta îmi ocupă tot timpul și îmi aduce toată fericirea de care am nevoie.

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>